Werken in een sterk team

OVER ONS

Geo Collection is van oorsprong een familiebedrijf. In 1987 opgericht door Gerard van Oijen. Tegenwoordig staat zoon Jörgen samen met zijn vrouw aan het roer van de fabriek in Beneden-Leeuwen.

Onder leiding van de oprichter heeft Geo Collection een uitstekende naam opgebouwd in maatwerk klassiek meubilair in het midden- en hoogsegment.

Met de komst van zoon Jörgen en zijn vrouw Charlotte waait er ook een moderne wind door de collectie. De heer van Oijen senior en zijn vrouw zijn overigens nog steeds regelmatig te vinden op de werkvloer.

Door het samenkomen van twee generaties meubelontwerpers gaan klassiek en modern zitmeubilair hand in hand. Het beste van beide generaties levert veel op. De kennis van ambachtelijke technieken in combinatie met modern zitcomfort bijvoorbeeld. Tevens bieden wij een keuze uit specifiek capitonwerk.

Geo Collection ontwerpt en produceert alle meubelen in Nederland. Op die manier behouden we de hoge kwaliteitsstandaard waaraan onze zitmeubels moeten voldoen binnen eigen controle.

UW CONTACTPERSONEN

Jörgen en Charlotte van Oijen

 

Wim de Groot – De Groot Meubelagenturen
06-46260149

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten